Slotspelen för dig som älskar naturen

Tycker du om natur och friluftsliv och att spela till exempel slots? Varför inte då kombinera dessa intressen? Idag är det mycket populärt att spela slots online, vilket också gör att utbudet av sådana spel är gigantiskt. Här finns allt du kan tänka – från klassiska spelautomater till slots med musik-, film-, eller naturteman. Natur och friluftsliv sägs vara avkopplande och bra för ditt välbefinnande, men alla kan inte spendera all sin tid ute i naturen. Avkoppling kan då även ske i hemmet, till exempel genom ett roligt slotspel. Här får du tre tips på slotspel med teman natur och friluftsliv.

Vad är slots?

Är du ny inom casinospel online? Då är slots något för dig. Slots, även kallat slotspel och spelautomater, är ett spel där slumpen står i centrum. Det här gör att det är ett mycket enkelt spel att sätta sig in i. Slots kan vara uppbyggda på olika sätt med olika funktioner idag, men vanligtvis består de av ett visst antal hjul och insatslinjer som du snurrar igång. Det finns förutbestämda vinstlinjer eller vinstkombinationer, och om hjulen stannar på någon av dessa kombinationer vinner du.

Vildmark i slotten Wild Nature

Ge dig ut bland djur i naturen i slotten Wild Nature. Det här är en bra nybörjarslot som är enkel att sätta sig in i. Här är vilda djur, så som vargar, björnar och hjortdjur i fokus tillsammans med landskap bestående av toppar och dalar och forsande bäckar. Kortfattat är slotten uppbyggd på följande sätt: den har fem hjul och 40 insatslinjer. Sloten erbjuder bonusar och bonusrundor, vilka kan sättas igång med olika symboler. Givetvis har slotten såväl scatters som wilds, vilka definitivt kan öka dina chanser till vinst. I den här sloten kan du även vinna free spins.

Vinn pengar med en vedhuggare i Timber Jack

Vill du uppleva natur och friluftsliv, men också ha med en mänsklig karaktär i ditt spelande? Då kan Timber Jack vara något för dig. Det är en högkvalitativ videoslot utvecklad av omåttligt populära Microgaming. Slotten består av fem hjul och 30 insatslinjer. Symbolerna består bland annat av en yxa Jack (personen) själv och klassiska kortsymboler med mera. Här representerar bävern wilds och scatters finns också. Givetvis kan du vinna en massa free spins i detta spel.

Ge dig ut på havet i Alaskan Fishing

Tycker du om att fiska? Då är Alaskan Fishing ett måste för dig. Vill du lära dig mer om fiske utan att behöva göra något i praktiken? Då är spel med fisketema en perfekt lösning. Alaskan Fishing består också av fem hjul och du har hela 243 sätt att vinna pengar på i slotten. Här hittar du flera olika bonusfunktioner, så som klassiska wilds och scatters. Du kan vinna både en rad gratissnurr och vinstmultiplikationer. Spela i din egen takt eller slå på autoplay så snurrar automaten av sig självt! Ett roligt spel för dig som tycker om fiske helt enkelt.